• Beste ouders,

We willen op onze school het papierverbruik, met het oog op de zorg voor het milieu, en de onkosten van kopiëren, vanuit de zorg voor onze financiën, verminderen. Daarvoor willen we een aantal jaarlijks terugkerende documenten elektronisch beschikbaar stellen.

We vragen U dan ook zo veel mogelijk deze documenten elektronisch te raadplegen. Nochtans is het ons verplicht om, op eenvoudige vraag van individuele ouders, alle documenten toch nog op papier te bezorgen. Deze vraag kan worden gesteld via het strookje dat je kind meekreeg.

Alle documenten worden gepubliceerd in PDF-formaat. Om deze te kunnen lezen heb je Acrobat Reader of een aanverwant programma nodig. Klik hier om Acrobat Reader te downloaden (gratis programma).

Vriendelijke groeten,

Het schoolteam.